The Deveron – en komplex tolvåring

imageNu finns möjligheten att upptäcka MacDuff-destilleriets senaste stolthet, The Deveron. Destilleriet, som slog upp sina portar år 1960, skapar ett destillat där äpple paras med behaglig maltighet och mjuka vaniljtoner. Det sägs även att man kan förnimma toner från det stormiga, salta havet i närheten. The Deveron 12 Years Old finns på Systembolaget från den 1 september.

imageDestilleriet har uppkallats efter staden MacDuff vid floden Deveron i nordöstra Skottland. När det öppnade var MacDuff landets mest moderna för sin nyskapande design och sitt okonventionella sätt att tillverka whisky. Små potstills och horisontella kondensorer skapar en osedvanligt mjuk whisky med karaktär....

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/gMaWpeEuMm0/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se