Springbanks 10 YO – en av whiskyvärldens främsta traditionsbärare

imageSpringbank är en traditionsbärare som ensam och stolt står upp för hantverk i en modern whiskyeras smaker. Nu finns Springbank 10 YO på Systembolaget.

imageSå här beskriver importören Symposion Springbank 10 YO: ”Doft: Nyanserad med fatkaraktär och inslag av rostade valnötter, ljunghonung och vanilj samt lätta toner av russin och mörka bär. Smak: Elegant med välbalanserad fatkaraktär och inslag av mjölkchoklad, söta frukter och en stillsam lätt torvrök.”

De fortsätter: ”Symposion har representerat Springbank på den svenska marknaden i över 20 år. Under samarbetet har vi lärt oss massor om varandra och om vad som gör just Springbank så speciellt....

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/kzVnoTEWU9Q/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se