Vem blir världens bästa bartender med fokus på rom?

imageJakten på de bartenders som kommer att få tävla i den svenska delfinalen i Diplomático World Tournament är inne på slutspurten. Den 31 oktober ska tävlingsbidragen i form av ett cocktailrecept och en kort presentation vara inskickade. En resa till Europafinalen i Venezuela står på spel innan världsfinalen i London avgörs i juni.

Det är tredje gången den internationella bartendertävlingen Diplomático World Tournament arrangeras av romproducenten Destilerias Unidas i staden Acarigua i nordvästra Venezuela. Producenten räknas som en av de bästa i Sydamerika och en av få som får använda beteckningen ”Ron de Venezuela” på sin rom. I över 45...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/pKlA-2UjG5k/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se