Japanska julklappar

imageDet japanska undret fortsätter att fascinera whiskyvärlden. Importören Symposions samarbete med producenten Nikka har resulterat i en lång rad whiskysorter. Nu i december lanserar de inte mindre än fem japanska nyheter.

Super Nikka – återkomsten Under sina år i Skottland träffade japanska whiskyns fader Masataka Taketsuru kvinnan i sitt liv, den unga Rita Cowan. Efter hennes bortgång valde Masataka att hedra sin livskamrat genom att komponera en whisky han kallade Super Nikka. Nyligen köpte Nikka en av de få kvarvarande flaskorna Super Nikka från en privat samlare i Tokyo och bolagets blenders tog sig an uppgiften att återskapa originalet.  ...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/wiES55KYIgo/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se