Dyrbar Speyside-sextett från Gordon MacPhail

imageDe välkända oberoende buteljerarna Gordon & MacPhail har lanserat de fem första i deras nya serie Speyside Collection. Och det är inte vilka Speysidewhiskies som helst heller.

1895 etablerades Gordon & MacPhail , företaget drivs nu av fjärde generationen som oförtrutet fortsätter att lansera dyrgrip efter dyrgrip. Nu kommer inte mindre än fem i ett och samma paket, som innehåller ett brett smakspektrum, från den lätt rökiga avslutningen i en Glen Grant från 1949 till sherry- och mandeltonerna i en Strathisla 1953 .

imageEndast 75 Speysidepaket kommer senare under månaden att finnas tillgängliga på marknaden, de innehåller: Glenlivet 1948 ,...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/PQ3S3V_6A_E/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se