Japaninspirerat öl från vagabondbryggare

imageDen 3 mars kommer Stillwater Exra Dry Sake Style Saison från ”vagabondbryggaren” Brian Strumke som under namnet Stillwater Artisan Ales sedan 1996 hunnit göra ett trettiotal olika öl.

imagePrecis som dansken Mikkel Borg Bjergsø (Mikkeller) är Brian Strumke en ”vagabond brewer” eller ”gypsy brewer”, det vill säga en ölbryggare utan bryggeri, som istället kuskar världen runt till olika bryggerier och samarbetar med andra bryggare, men ibland bara utnyttjar deras faciliteter.

Under namnet Stillwater Artisan Ales , har han sedan starten 1996 hunnit göra ett tjugotal olika öl. Han var tidigare DJ och turnerade en hel del i Europa, och han...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/JszCatzy52g/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se