Whiskey till semlan

imageSemla med extra het hetvägg. När stjärnkocken Alexander Sjögren delar med sig av receptet på sin favoritsemla inför fettisdagen har han ett ess i rockärmen. 

Alexander Sjögren kommer från Oskarshamn och började sin karriär med att vända hamburgare på lokala puben Kråkan. Han avancerade snabbt och har jobbat nio år inom koncernen Vendel Restauranger. Den numera Lundabaserade kocken tog brons i kock-EM 2016 och deltog nyligen i årets Bocuse d’Or. Inför fettisdagen delar han med sig av sitt eget recept. Själva semlan är traditionell, men tillbehören sticker ut.

– Jag tar en skvätt Tullamore i den heta väggen – irländsk...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/0UviXrE8W-g/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se