Finns guldvinnande veteöl på Systemet

imageBrygghuset Finns guldvinnande veteöl, Wheat Blanc, släpps i Systembolagets Exklusiva Småpartisläpp imorgon (17/3). Ölet kommer finnas tillgängligt nationellt i ett 60-tal Systembolagsbutiker.

imageWheat Blanc vann guld på Uppsala Beer & Whisky Festival 2017 i kategorin ”Bästa Veteöl” med motiveringen ”Brygghuset Finn visar här att det går alldeles utmärkt att jäsa veteöl med icketraditionell jäst utan att förlora ölstilens identitet”.

Wheat Blanc beskrivs som ”ett balanserat veteöl bryggt med champagnejäst vilket ger en lätt ton av vin och fruktighet i både smak och doft, med inslag av vita vinbär och en touch av tropiska frukter”. Ölet rekommenderas till fisk, skaldjur eller...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/7FgOjmIha3o/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se