Rockkungens eget vin

imageElvis Presley , The King of Rock ’N’ Roll – Sveriges första kändisvin firar 10-årsjubileum. Det uppmärksammas med en ny etikett i begränsad upplaga, som förstås kommer att bli ett samlarobjekt för alla Elvis-fans.

imageVinet är ett samarbete mellan Delicato Family Vineyards och Graceland/Elvis Presley Enterprises som tagit fram ett flertal Elvisviner – som till exempel All Shook Up Sauvignon Blanc och Blue Suede Chardonnay.

Den nya etiketten till tionde årgången av Elvis-vinet gjort på Cabernet Sauvignon är ett foto från den klassiska ” Aloha from Hawaii via Satellite ”-konserten 1973. Den sågs av över en miljard via satellit i...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/UwO51kxqlT4/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se