Här och nu på Zacapas Nuet

imageRommärket Zacapa har tillsammans med kocken Edin Dzemat och bartendern Jonas Brandenborg Andersen skapat en middagsupplevelse där alla digitala enheter förbjuds så att gästerna helt kan fokusera på mat och dofter. imageNuet är ett koncept som tar fasta på att vi lever i en värld där vi ständigt är uppkopplade och bombarderas med intryck. Allt större delar av våra liv är kopplade till det visuella och mycket sker genom mobilens raster. Med anledning av detta kommer romproducenten Zacapa nu tillsammans med Edin Dzemat och bartendern Jonas Brandenborg Andersen , turnera runt i Sverige med pop-up-restaurangen Nuet – ett ”här och...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/3wFaVR6OgSE/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se