Karibiens kulinariska huvudstad

imageStyrelsen för den Ibero-amerikanska akademin och den Kungliga spanska gastronomiska akademin har utsett Dominikanska republiken till Karibiens kulinariska huvudstad . Utmärkelsen delades ut av styrelsen för Ibero-American Academy of Gastronomy och sätter Dominikanska republikens kulinariska särart på kartan. Nu satsar landet på att föra fram den rika dominikanska kokkonsten i turismens ljus. Den dominikanska matlagningskonsten är av spanskt och taino-inhemskt ursprung och har blandats med afrikanska influenser, med andra ord en mix av de kulturer som utgör den dominikanska härstamningen. imageAv de tre kulturer som har influerat det dominikanska köket mest har den ursprungliga Taíno-kulturen bidragit med rotknölar och vissa...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/CM6Hzxcxwgo/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se