Gordon MacPhails exklusiva trio

image

Gordon & MacPhail är en buteljerare som ofta överraskar med gammal och exklusiv whisky. Nu gör de det igen med en klassisk utgåva av en nästan 30-årig Mortlach. Dessutom klipper de till med två buteljeringar i sin berömda Cask Strength-serie.

Den fjärde augustii lanseras en riktig samlarwhisky från anrika Mortlach. Och den artonde augustii kommer två utgåvor med Islaywhisky från Bruichladdich och Bunnahabhain.

Mortlach är ett av Speysides mest intressanta destillerier. Deras destilleringsmetod och deras bestämda uppfattning att, som en av de sista, hålla fast vid den ålderstigna karkylningen ger en whisky som brukar beskrivas som köttig, kraftfull och mycket...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/wxudQdNduKo/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se