Spännande vinlagringar från Springbank

Frågan är om något annat destilleri varit lika nyfikna på att söka nya och smakrika vägar att lagra sin whisky som Springbank. På senare år har det lilla Campbeltown-destilleriet lanserat en lång rad innovativa utgåvor och flera av dessa har verkligen levererat, eller ”paid off” som en brittisk smakpanel nyligen skrev.

Spännande vinlagringar från SpringbankDet senaste exemplet är ett mycket spännande giftermål mellan en traditionell Springbank och det exklusiva italienska prestigevinet Barolo från Piemento i Norra Italien. Springbank Gaja Barolo har först tillbringat fyra år på amerikanska bourbonfat för att därefter flyttats över till fat från Baroloproducenten Gaja i fem år. Resultatet har...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2014/01/25/spannande-vinlagringar-fran-springbank/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se