Springbank på annat sätt – upptäck nya Hazelburn och Longrow

  Få destillerier är lika innovativa som Springbank. Det lilla Campbeltown-destilleriet har alltid gått sin egen väg, lite under radarn för destilleribolagen och har därmed varit opåverkade och kunnat utveckla en helt egen stil. Det lilla familjeägda destilleriet har behållit sin särart genom alla år och är på många sätt unikt i Skottland. Nu lanseras tre nya utgåvor, som alla är Springbank, men ändå inte. 

Springbank är ett av få destillerier som tillverkar whisky i olika stilar, och man gör det på sitt alldeles egna vis med helt olika destillationsprocesser. Man gör dels sin klassiska robusta Springbankwhisky som destilleras 2...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2017/05/17/springbank-pa-annat-satt-upptack-nya-hazelburn-och-longrow/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se