Hampden Estate Overproof

Hampden Estate Overproof är en officiell destilleributeljering som kommit till stånd genom ett samarbete mellan Hampden Estate och LM&V, med Luca Gargano vid rodret. I core rangen ingår även en 46%-ig buteljering som släpptes på Systembolaget i januari. De båda hör till romvärldens mest omtalade och bejublade under senaste året.

Overproof är en esterrik, smakbomb med största tänkbara fruktighet. Jäst med vildjäst (dunder) och helt utan tillsatt socker.

image

HAMPDEN ESTATE OVERPROOF 60 %

Säljstart:  Fredag 1 februari, utvalda butiker Artnr:  40382-01 Pris:  899 kr Alkoholhalt:  60 % Typ:  Engelska skolan, Jamaica Pure Single Rum Råvara:  Melass Vatten:  Från källa ca...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2019/01/29/hampden-estate-overproof/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se