NIKKA Coffey Grain

En av Nikkas mest prisbelönta whiskysorter är deras supereleganta grainwhisky, Nikka Coffey Grain. Glädjande nog har vi fått god tilldelning av årets strikta allokering av denna så omtyckta grainwhisky. Gjord på majs, körd i Miyagikyos två klassiska Coffeypannor och därefter lagrad på bourbonfat. Inte mindre än 13 gånger har Nikka Coffey Grain blivit utsedd till Japans bästa grainwhisky.

image

NIKKA Coffey Grain, 45%

Säljstart:  Fredagen 8 november Artnr:  40655-01 Pris:  599 kr Alkoholhalt:  45% Typ:  100% Single Grain. Fat:  Refill Casks, Remade Casks, Recharred Casks Ålder:  Ålder anges ej på etiketten, men inofficiellt brukar det sägas att snittåldern ligger på cirka...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2019/10/13/nikka-whisky-co-6-nov/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se