Whiskybloggen: Fredagens japanska whiskyprovning

imagePå Café Sjötorpet invid Lyckebyåns strand i Lindås höll vi  i fredags en Japansk whiskyprovning. Der var 26 glada entusiaster som drack en välkomstwhisky av Hazelburn ute på verandan till musik av Kitaro och flammorna av vedkasar.

Sedan gick vi inomhus och bänkade oss för en liten bit Japansk whiskyhistoria av undertecknad samtidigt som vi  doftade och smakade på 6 olika whisky. Favoriten bland deltagarna blev Nikka Coffey Malt med ganska bred marginal.

Varefter provningarna fortgick blev stämningen hög och diskussionerna mer livligare. Senare på kvällen blev det en Japaninspirerande middag bestående av Chicken Teriyaki med efterföljande kaffe och kaka....

Läs mer http://maltytowers.se/2015/11/22/whiskybloggen-fredagens-japanska-whiskyprovning/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se