Alla vägar…Rom (del II)

Barbados 2000 (13 år) @ 58,8 % – grönt vegetal doft med inslag av paprika och peppar, utöver kandisocker och en del ektoner. Ek med lätt vaniljtouch svarar för blommighet och viss bitterhet, som balanserar en nästan rökig ton av hårdrostad knäck och kanel  – men med begränsad sötma. Lite känsla av ”Kungen av Danmark”. Framstår som relativt lätt, om än oljig och med stor karaktär; ”grön paprika och rostat kandisocker”. Betyg: 83/100 (Artnr i Systembolagets beställningssortiment är 87168.)

Guyana 2002 (11 år) @ 61 % – smörstekta fina rotsaker, med läder, kandisocker, lätt multnande löv, kolakok och bastupanel. Mintig...

Läs mer http://www.smogenwhisky.se/2013/10/alla-vagar-rom-del-ii/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=alla-vagar-rom-del-ii

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se