Gårdsförsäljning på försök (?)

Nu har det återigen blåsts liv i frågan om den s.k. gårdsförsäljningen av alkohol, d.v.s. försäljningen från och hos producenten, av dess egna alkoholhaltiga drycker. Det är landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) som lyft frågan. Igen. Den är lite av centerpartiets käpphäst – vilket de förvisso skall ha beröm för.

Tanken från Erlandsson är nu att man i vart fall på försök skall tillåta försäljning av öl och vin, begränsat till tre län i landet. Som bekant producerar vi endast whisky och gin och vi ligger förvisso heller inte i något av de tre föreslagna länen.

Med en förutsägbarhet motsvarande solens...

Läs mer http://www.smogenwhisky.se/2014/02/gardsforsaljning-pa-forsok/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gardsforsaljning-pa-forsok

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se