Summering, mässor

Ja, efter ett visst uppehåll i bloggandet så är det nu dags att ta sig i kragen och åstadkomma ändring och bättring! Denna inleds med en summering av mässorna våren 2014, där vi nu väl kan säga att mässäsongen är över.

Senast var det ”En öl- & whiskymässa” i Göteborg, på Svenska Mässan, som hölls i helgen 10-12 april. Det var andra året och arrangemanget har nu definitivt blivit av med de barnsjukdomar som plågade första dagen förra året. Av köer syntes detta år i princip intet alls. Hela mässan var mycket väl arrangerad och flöt på bra, om än...

Läs mer http://www.smogenwhisky.se/2014/04/summering-massor/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=summering-massor

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se