Brora, Old Malt Cask 1983

Serien ”Old Malt Cask” eller bara ”OMC” är buteljeringar vid regelmässigt 50 procents styrka som sedan ca 15 år har erbjudits av Stewart Laing, numera genom bolaget Hunter Laing & Co som drivs tillsammans med sönerna Andrew och Scott. Kvaliteten är nästan alltid mycket hög och det har funnits ett antal riktiga juveler bland dessa släpp. Så, samman med det faktum att Brora kan erbjuda mycket bra whisky och idag bara är alltmer svårfångad (lades ner 1983), blev det med viss spänd förväntan som påskhelgen erbjöd en möjlighet att prova av denna:

Brora 1983 (22 yo) @ 50 %, Old...

Läs mer http://www.smogenwhisky.se/2014/04/brora-old-malt-cask-1983/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=brora-old-malt-cask-1983

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se