Öppet under sommaren 2014

Vi har under sommaren 2014 öppet för visningar onsdag-lördag varje vecka från den 2 juli till den 16 augustii, kl 15:30 och kl 17:00. En visning tar ca en timme, kostar 100 kr/person och möjlighet till provsmakning av vår whisky och gin i samband med visningen finns. Visningen går igenom hela vår process för att tillverka råsprit och sedan låta den mogna till färdig whisky.

Grupper större än en handfull personer bör boka plats. Särskilt på lördagar kl 15:30 är det klokt att höra sig för om hur bokad visningen är, då det blir fullt vid ca 25 personer.

Notera...

Läs mer http://www.smogenwhisky.se/2014/07/oppet-under-sommaren-2014/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=oppet-under-sommaren-2014

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se