En spaning om malt

Efter lite iakttagande av tillgängliga buteljeringar de senaste åren och studier under resor känns det som att det finns underlag för att dra en och annan slutsats. Andra har i och för sig redan gjort liknande, men varför inte ge ytterligare en syn på saken?

Utbudet av maltwhisky har nog i sig aldrig varit större än det är just nu. Men det går å andra sidan också åt en mer inskränkt riktning. Hur går då detta ihop? Jo, maltwhisky är – med rätta - allt populärare och detta inser de som äger destillerier eller varumärken inom ”produktkategorin” (som det så fint...

Läs mer http://www.smogenwhisky.se/2014/11/en-spaning-om-malt/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=en-spaning-om-malt

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se