Glen Scotia 15 yo – återupprättandet

Glen Scotia är inte ett av de destillerier som har haft störst utrymme i vare sig medieflödet eller whiskyvärldens kollektiva medvetande. Därtill har destilleriets buteljeringar i en äldre tid varit klart variabla i såväl karaktär som kvalitet samt hade de fram till relativt nyligen några mycket märkliga förpackningsdesigner, med lite scientologi-doftande och färgglada bilder på Highland cattle m.fl. djur. Ingetdera var smickrande och det är i dag tack och lov historia, som det verkar.

Scotia har nämligen förmåga till såväl kvalitet som stark karaktär. Detta är, som den uppmärksamme läsaren säkert vet sedan länge, något som vi uppskattar och själva...

Läs mer http://www.smogenwhisky.se/2017/09/glen-scotia-15-yo-aterupprattandet/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se