Systembolaget menar att Ardbeg kan vara svensk whisky

När jag nyss gav Skånska spritfabriken en rad synnerligen välförtjänta örfilar för att de låtsades att deras franska whisky var svensk kommenterade några kritiskt kring Systembolagets hantering av whiskyn i fråga. Nej nej, svarade jag, ansvaret för det hela ligger på Skånska spritfabriken. Systembolaget kan inte förväntas ägna sig åt polisverksamhet över alla producenter av alkohol i Sverige.

Många hörde av sig till Systembolaget med frågor om Skånska spritfabrikens whisky. Under gårdagskvällen fattade Systembolaget beslut i frågan. De många många många som hörde av sig med frågor började få svar. Beslutet är minst sagt förbluffande. Såhär lät det från Systembolaget...

Läs mer http://tjederswhisky.se/systembolaget-menar-att-ardbeg-kan-vara-svensk-whisky/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se