Logga in

Registrera


För och av whiskyentusiaster!

Ett socialt nätverk för whiskyentusiaster! Dela tips, foton, recensioner, video med andra whiskyintresserade. Organisera er i grupper och träffa nya vänner!

Johnny recenserade Dalmore Vintage 2006 4 weeks ago

 

Putte lade till svar i en diskussion Mackmyra lagringstider... 5 months ago

Hej! Den förlagrade tiden skall vara inräknad. Detta måste ha blivit ett fel. Det är ju ganska vanligt att man köper förlagrad sprit så det måste ju vara ngn som missat detta vid tappningen vilket iofs verkar märkligt. 2 år och en månad är ju inte ens whisky vilket man borde reflekterat över. Kontakta dem igen och be dem göra nya tags. Det h...

larrao startade en ny diskussion Mackmyra lagringstider... 6 months ago

Hej Någon som känner till mackmyra o deras lagringstider , var på provning och köpte några flaskor 5år och 1 månad x-tra rök trodde jag/vi, Men när whiskyn levereardes så stod det 2år och i månad . sen vid konsultation med Mackmyra så sa man att förlkagringstiden var inräknad ?? men tydligen inte vid tappning .. är detta lurendrejeri. ? Hur s...

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se