Glenfarclas 17YO på Systemet

Tidigare har den bara gått att få tag på i taxfree-butiker, men sedan början av september finns den i Systembolagets ordinarie sortiment: Glenfarclas 17 Y.O. Priset är 359 kronor för 35 cl och numret är 497 . Så här beskrivs den: ”djupt bärnstensfärgad, komplex doft med butterscotch-karameller, ”sherried fruit” och rökig torv. Stor smak som utvecklas långsamt, fylld av sherrysöta malttoner och en touch av torvrök. Lång, mjuk eftersmak med inslag av kryddor och sherrysötma”.

Skottlands sista familjeägda destilleri Glenfarclas torde väl knappast behöva någon närmare presentation, men vill ni veta lite mer så plocka fram Allt om Whisky nummer...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/2FvV-pcWXHA/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se