Mackmyra Midvinter för frusna vintersjälar

Master Blender Angela D’Orazio på Mackmyra Whisky fick fria händer för att skapa en ”vinterwhisky” för ”frusna vintersjälar”. Resultatet är Mackmyra Midvinter som fick sin finish i franska bordeauxfat, före detta glöggvinsfat och slutligen också sherryfat. Den beskrivs som ett vuxet alternativ till de andra traditionella vinterdryckerna.

Mackmyra Midvinter.

Mackmyra Midvinter. Klicka för större bild.

Själva karakteriserar de den så här: ”Doften är fruktig och kryddig med inslag av torkad frukt, lätta glöggkryddor, druviga vintoner och smörkola. Man hittar också rostat bröd, nötter, russin, päron, anis, citrus och ek. Smaken är fruktig och kryddig med smörkola, citrus, torkad frukt och vanilj. Texturen...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/0AHDS0oGqnQ/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se