Rom för whiskyälskare


Rom för whiskyälskare
– Med Brugal 1888 ger vi Sveriges alla whiskyälskare möjligheten att finna en premiumrom med liknande smaktoner och karaktär som sherryfatslagrade single malts, säger Marcus Brand, Nordic Brand Manager på Edrington Sverige.

Utmärkande för Brugal 1888 är att den först lagras på traditionella amerikanska bourbonfat för att därefter lagras på europeiska sherryfat, ofta reserverade för den finaste single malt-whiskyn. Varje producerad omgång godkänns av Master Blenders likt en kvalitetsstämpel innan de är redo att avnjutas.

– Den speciella lagringsprocess som tillämpas i framställningen av Brugal 1888 är anledningen till dryckens smakprofil och karaktär och något som skiljer Brugal 1888 från...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/Ychc0YCRw60/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se