Världens Viner startar kurs i vinjournalistik

johan-franco-cerecedaAllt om Whiskys systertidning sjösätter en ny kurs som ska förbättra dryckesjournalistiken i Sverige. Världens viner och Vinkällan går samman i nytt projekt.
– Jättekul utmaning, dessutom välbehövligt, säger Johan Franco Cereceda, Världens Viners chefredaktör och initiativtagare till kursen.
Att kunna mycket om dryck innebär inte att man automatiskt är en duktig dryckesskribent. Det menar magasinet Världens Viners chefredaktör Johan Franco Cereceda som tillsammans med sommelierskolan Vinkällan nu startar en kurs i vinjournalistik.

– Jag ser att dryckes- och vinkunskapen finns och att viljan att skriva är stor. Däremot kan det finnas brister i det journalistiska tänket, något jag med...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/99x0QYv5rOo/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se