Boxförstärkning

BoxIntresset för Box Destilleri fortsätter att öka och för att möta de många förfrågningarna och inte minst för att klara att hantera de marknadsinsatser som behövs i samband med de första lanseringarna och internationaliseringen så har bolaget beslutat att utse Håkan Persson till ny tillförordnad marknadschef.
Håkan Persson är delägare i kommunikationsbyrån Sweetpop AB i Sundsvall där han jobbar som kommunikationsstrateg och copywriter. Han har varit Box Destilleri behjälplig i varumärkesarbetet under flera år och ingår sedan två år tillbaka också i styrelsen.??I samband med rekryteringen innebär det att nuvarande marknadschefen Hasse Nilsson får större möjligheter att fokusera på mötet...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/y7fmbybOP2k/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se