Printz ölhall i Tolv Stockholm

ÖlhallenPå fredag öppnar restaurangen Printz i Stockholms nya ”mat- och nöjeskoncept” Tolv Stockholm en ölhall med öl från över 50 av landets drygt 100 mikrobryggerier. Bakom satsningen står bland andra krögarna Melker Andersson och Ricard Constantinou, ölsommeliern och restaurangchefen Christoffer Karlsson samt ett samarbete med Nya Carnegiebryggeriet.

På Printz står korv och öl i fokus. Ambitionen är att återuppväcka Slakthusområdets gedigna korvtradition på ett eget sätt och erbjuda en gedigen känsla i både atmosfär, hantverk och tillagning. Man kan äta i akademin och mathallen eller ta en korv i handrullat korvbröd i farten från Printz grill.

Ölets ökade popularitet de...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/kddzPqbIDK8/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se