iskristall på festivalen

Iskristall-MackmyraDen femte december kommer den på Systembolaget – Mackmyras säsongwhisky, i år döpt till ”Iskristall”. Priset har hamnat på 598 kronor. Den beskrivs som en smakrik, kryddig och värmande single Maltwhisky som finishlagrats på Pedro Ximénez-fat.

– Pedro Ximénezdruvan ger en intensivt fruktig och mörk sherry med toner av ljuvliga kanderade frukter vilket var precis den smak och uttryck jag ville lägga till Iskristall, säger Mackmyras Master Blender Angela D’Orazio.

Mackmyra presenterar den just nu på Stockholm Beer & Whisky Festival. Och hinner ni inte dit för att prova den nu i helgen så har ni chans igen den 2...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/KhqF2QukYXo/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se