Glenmorangie: Global utmärkelse till Bill Lumsden

image

Doktor Bill Lumsden som har titeln ”Director of Distilling, Whisky Creation & Whisky Stocks” står bakom skapelserna både hos Glenmorangie och Ardbeg. Han hyllas som en ”pionjär i maltwhiskyindstrin”. Rupert Wheeler, chef för utmärkelserna kommenterade:

– Varenda gång jag pratar med honom konstaterar jag att hans entusiasm och kunskap om whisky är, för att uttrycka det milt, smittande.

Doktor Bill är en av dem inom whiskybranschen som fått flest utmärkelser. Förra året mottog han ”Special Recognition Award for a Master Distiller/Blender” vid International Spirits Challenge. Och tre gånger har han utnämnts till ”Industry Leader of the Year” av The Malt...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/C1iti61ZCoI/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se