Teeling Irish Whiskey Destillery – världens bästa whiskyattraktion

image– Vi upplever en extremt spännande och expansiv tid just nu för irländsk whiskey och vi är oerhört stolta för priset vi fått., säger Jack Teeling. Vi kommer att fortsätta att förnya den Irländska whiskeyn och släppa nya varianter samt fortsätta expandera vår närvaro utomlands.

imageOch här hemma expanderas deras närvaro genom att Teeling Small Batch Rum Cask lanseras via TOMP i Systembolagets fasta sortiment i september.

Här är fakta som behövs om du vill besöka det prisade destilleriet i Dublin: Teeling Whiskey Distillery, 13-17 Newmarket, Dublin 8. Destilleriet har öppet varje dag 09.30 – 17.30 (sista visning) medan deras...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/gi442jr6xQI/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se