Kilchoman Loch Gorm igen – för sjätte gången

imageKilchoman Loch Gorm 2017 är den senaste utgåvan från Kilchoman på Isle of Islay . Det är den sjätte utgåvan som släpps och totalt kom det  240 flaskor  till Systembolagets beställningssortiment idag.

imageKilchoman Loch Gorm har varje år sedan 2012 släppts i en begränsad kvantitet. Årets utgåva destillerades 2009 och totalt har man buteljerat  13 500 flaskor , som ska tillgodose efterfrågan från whiskyälskare över hela världen. Detta är en Single Maltwhisky som lagrats uteslutande på fat som tidigare innehållit  Oloroso sherry , vilket gör den till en fullskalig sherrybomb. I sedvanlig Kilchomanstil är produkten naturlig i färgen och icke kylfiltrerad....

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/HNXyM9fIKmY/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se