Bruichladdich 19yo 1992 – Duncan Taylor Dimensions 50,8%

Dimensions-Brucihladdich-1992-19YO-C3674-50_82Vi vänder blicken mot Islay igen. Mot Bruichladdich Distillery närmare bestämt. Destilleriet har under det senaste decenniet pumpat ut den ena specialutgåvan efter den andra, med allehanda möjliga och omöjliga vinfatsförädligar. Därför känns det ganska befriande att hälla upp en single cask istället, en sådan med lite ålder på dessutom. Vi talar om en 19-årig utgåva från buteljeringsfirman Duncan Taylor, i deras Dimensions-serie. Den destillerades i november 1992 och buteljerades i oktober 2012. Nästan 20 år gammal, således. Fatnummer 3674.

Doft: Den bjuder på en doft av både blommig sommaräng och tropisk frukt. Här finns även citrusinslag i form av...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/Yjcld0cLl1w/596-bruichladdich-19yo-1992--duncan-taylor-dimensions-508

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se