Bergslagens Destilleri vräks från sina lokaler

Idag rapporterar Nerikes Allehanda att Nora Fastigheter och Kronofogemyndigheten idag har begärt verkställighet om avhysning av hyresgästen Bergslagens Destilleri, då de nu ligger efter med totalt 5 månadshyror (totalt nästan 500 000 kronor). NA skriver också att de har andra intressenter som vill ta över lokalerna, och att man hoppas att både puben och restaurangen skall kunna öppna igen under sommaren.

Som whiskyfantast och dessutom närking, tycker jag att detta är fruktansvärt tråkigt! Det ser inte ut som vi kommer höra ljudet av kokande pot stills i Örebro-området på ett bra tag framöver alls faktiskt - enligt vad vi erfar...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/K2KH53jZmH0/591-bergslagens-destilleri-vraeks-fran-sina-lokaler

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se