Highland Park 17yo 1996 – Douglas Laing Old Particular 48,4%

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERASist vi hade whisky från Douglas Laings serie “Old Particular” uppe för provning var det riktigt fina droppar man buteljerat. När jag så idag skall ge mig i kast med en ny utgåva i samma serie, dessutom med whisky från ett sådant tungvikts-destilleri som Highland Park, är det inte utan att man skjuter upp förväntningarna ganska rejält. Whiskyn i fråga destillerades i september 1996 och buteljerades i samma månad år 2013 efter 17 års mognad på en refill hogshead med referensnummer DL10042. Självklar är den varken färgad och kylfiltrerad. Däremot är den nedvattnad till 48,4% alkoholhalt, vilket Douglas Laing anser...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/IT7yxsfwt3I/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se