anCnoc – Tushkar 46%

anCnoc – Tushkar 46%Igår kväll hade jag förmånen att få prova tre utgåvor från Knockdhu Distillery. Som bekant heter whiskyn från destillerieet anCnoc, för att undvika att förväxlas med Knockando Distillerys whisky. Kvällens testobjekt var något helt nytt från anCnoc, nämligen rökig whisky. Normalt gör man en väldigt trevlig, icke torvrökt whisky men under kortare perioder på året så kör man även ett antal batcher gjorda på rejält torvrökt malt. Till en början var nog dessa mest ämnade för moderbolaget Inver House Distillers blended whiskies, men nu har man alltså tagit beslutet att även buteljera den rökiga whiskyn som single malt. Jag har...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/ocGkKd0VYaQ/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se