Smoking Islay Rum Finish – Blackadder Raw Cask 60,5%

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERABlackadder känner vi till sedan tidigare. Robin Tucek har gjort sig känd i whiskybranchen genom sina genomgående mycket fina buteljeringar. I serien Raw Cask erbjuder man en så naturlig whisky det bara är möjligt – ingen kylfiltrering eller karamellfärgning förekommer naturligtvis, men här har man gått ännu längre och t.o.m låtit sediment från fatet åka med ned i flaskorna. Bli inte bekymrad över svarta sotflagor i whiskyn, således. Man har tidigare släppt ett par whiskies under namnet “Smoking Islay” i Raw Cask-serien och den 2:a Juli är det åter dags för en utgåva på våra bolag. Som vanligt framgår inte...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/bgYjSDmDk3A/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se