Nu sänker vi priset på The Ileach Single Malt!

På senare tid har whiskyvärlden nåtts av flera varningssignaler att rökig Islaywhisky börjar ta slut. Det är inte längre bara Sverige som upptäckt den rökiga whiskyns tjusning. Nu rusar priserna Nu sänker vi priset på The Ileach Single Malt!uppåt i takt med att de kvarvarande lagren sinar. Symposion gör tvärtom och sänker priset med nästan 20 procent på rökbomben The Ileach Single Malt.
Att tillverka whisky är ett marknadsmässigt vågspel. Man måste veta vilken whisky kunderna vill ha om tio år. Ingen kunde i 2000-talets början ana den vurm för rökig Islaywhisky som nu sköljer över världen. Nu ångrar destillerierna att man inte producerade mer och kan bara...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2013/04/03/nu-sanker-vi-priset-pa-the-ileach-single-malt/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se