Habitation Velier

WORTHY PARK 2007

Habitation Velier brukar beskrivas som världens enda romserie med Pure Single Rum. Det vill säga rom som kommer från ett enda destilleri och som endast destillerats i potstills. Det är också rom som uteslutande lagrats i tropikerna och buteljerats utan kylfiltrering på sin naturliga fatstyrka. Benämningen Pure Single Rum kommer från ”The Gargano Classification” som har etablerats som de främsta riktlinjerna inom romindustrin. Syfte med Habitation Velier är pedagogiskt och vill tydliggöra hantverksstilar och destillerier med utgåvor som är en världspremiär från ett specifikt destilleri. Serien är också ett samarbete mellan Velier och destillerierna i ett slags...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2019/01/29/habitation-velier/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se