Foursquare – långt ifrån fyrkantigt tråkig

imageFoursquare Distillery ligger på Barbados, denna Västindiens östligaste utpost som har en särställning i romvärlden. Det var hit de första europeiska handelsskeppen anlände och sjömännen kom i kontakt med den lokala spriten ”kill-devil”, som var invånarnas namn på den rom som såldes på barerna i Bridgetown. Några av dagens destillerier är mer än 300 år gamla.

Foursquare är ett av Barbados mest omtalade destillerier och utsågs 2016 till bästa romproducent både vid International Wine and Spirits Competition och International Spirits Challenge.

2015 inledde destillerichefen Richard Seale ett samarbete med romvärldens ledande buteljerare, Velier. Det har resulterat i en rad fascinerande...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2019/02/22/foursquare-principa/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se