Box har nominerats till Stora Turismpriset 2016. Rösta på oss!

Box Destilleri och vårt Visitor Center är nominerat som en av tre kandidater från Västernorrland till årets upplaga av Tillväxtverkets Stora Turismpris 2016. Vinnaren får 100.000 kr och presenteras i september.

För att utse Västernorrlands kandidat till slutvalet genomförs en omröstning mellan tre nominerade besöksmål på Landstinget Västernorrlands webbsida. Alla kan gå in och rösta och omröstningen pågår från den 4 juli till den 7 augustii. Där finns också en trevlig film som presenterar vår kandidatur. Nu uppmanar vi naturligtvis alla våra vänner att gå in på lvn.se/storaturismpriset och rösta på Box. Dela gärna detta med dina vänner. Dessutom är alla självklart...

Läs mer http://boxwhisky.se/box-har-nominerats-till-stora-turismpriset-2016-rosta-pa-oss/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se