Thorslund kommenterar Mackmyras ”Svensk ek”

Jag har tidigare skrivit om de många trassliga turerna kring Mackmyras utgåva ”Svensk ek”, och kontroversen mellan Mackmyra och deras leverantör av mindre fat, tunnbindaremästaren Johan Thorslund. För den som inte hängt med rekommenderas mitt tidigare blogginlägg. En überkort sammanfattning råder såhär: ”Svensk ek” innehåller bara 5,4% whisky lagrad på svensk ek. Det har gjort att Johan Thorslund inte vill leverera fat till Mackmyra, eftersom det skulle innebära att han skulle vara med och bidra till ett rent lurendrejeri. Mackmyra har istället svarat Thorslund med att misstänkliggöra hans motiv och vägra backa på namnet på sin utgåva (som dessutom sägs...

Läs mer http://tjederswhisky.se/thorslund-kommenterar-mackmyras-svensk-ek/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se