Bloggarkivet

Här kan du läsa andras eller skapa din egen blogg i ämnet whisky.
Teckensnitts storlek: +

Tastenote 2.0..

Då var det så dags för tastenote 2.0. Vi tar ett rejält kliv framåt och sätter bollen i rullning igen. Det vi påbörjade för ett drygt år sedan har nu blivit till ett helt nytt och mycket större kapitel. Vi vänder nu blad och kastar oss ur startblocken och satsar allt. Vi älskar att hålla på med detta och sällan har väl intresset varit så stort för whisky och andra destillat som just nu. För oss på tastenote har resan hittills varit oerhört spännande och vi har försökt hänga med på branschens egna berg o dalbana under året som gått. Förhoppningsvis har vi blivit lite klokare, mer ödmjuka, definitivt äldre och kanske även något gråhårigare.

Tastenote.se har hela tiden handlat om att vara en mötesplast för alla som gillar whisky, och alla som väljer att bli medlem kan dela med sig av sina erfarenheter. När vi lanserade för drygt ett år sedan så insåg vi snart att vi hade gått lite snabbt fram. I vår iver att skapa något helt fantastiskt så hade vi krånglat till det och gjort delar av siten lite för svår. Vi har nu förenklat så att alla kan känna sig hemma. Framför allt så har det blivit mycket enklare att skriva tastenotes. Efter lanseringen för drygt ett år sedan har vi ställt mycket frågor till våra medlemmar. Vi har testat på våra vänner i branschen och undrat hur vi kan göra allt enklare.

 

Vi förändrade allt eftersom det kom in åsikter, vi justerade lite här och där men efter ett tag så började vi spåna på en större uppdatering och också passa på att designa om siten till Tastenote 2.0. Det var dags att stänga ett kapitel och skriva ett nytt men med samma grund story, samma manus och framför allt samma höga ambition.

Så här är vi nu med den nya sidan som levande bevis på att vi kommit några steg längre. Vi har förenklat det mesta kring att skriva tastenotes. Slängt ut den gamla tråkiga designen och gjort det snyggare och mer överskådligt. Förbättrat och förenklat tjänsterna och framför allt möjligheten att interagera med varandra. Vi kommer på sikt att fylla på med en distilleri del och om vi lyckas även en profildel där man kan söka sin whisky utifrån den profil man gillar. Vi har kommit en bit på väg med planerna om att öppna en webbshop med allt som kan vara intressant för en whiskyentusiast. Dessutom ligger det i planen att vi under 2015 ska ta fram våra första egna buteljeringar som oberoende buteljerare. Vi kommer att arrangera fler provningar med spännande teman, rapportera från alla våra resor och vi kommer att åka på fler mässor där vi ser fram emot att träffa er alla.

Vi hoppas ni som redan är med oss vill fortsätta vara en del av tastenote och hänga med oss på siten, facebook eller var ni nu väljer att följa oss. Och till alla nya säger vi välkomna och känn er som hemma. Det spelar ingen roll, gammal som ny, bara att ni vill vara en del av tastenote räcker för oss.

Slainte

Provning i sprithallen
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se