Även Allt om Whisky finns – naturligtvis – på plats. Kom gärna förbi monter 51 och träffa redaktionen, eller delar av den. Här erbjuds också gratis smygläsning av det senaste numret som bland annat handlar om Ardbeg, Englands sanna whiskypionjärer och Mackmyras uppmärksammade rökwhisky.
Samtidigt kommer David Mortimer Hawkins, uppskattad medarbetare i Allt om Whisky, att vara där och presentera sin nya fotbollskokbok, 2×45, 45 matcher och 45 matchande matrecept, skriven tillsammans med fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagic och Riki Simic.
När ni väl är på plats kan vi på redaktionen alltid rekommendera flera spännande seminarier. Varför inte bevista Highland Parks Masterclass...
Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/maj8xxF7qpE/

Men det är nu ett tag sedan en handfull bryggerier och likaledes en handfull ölmärken dominerade den svenska ölscenen. Den svenska bryggkulturen har vaknat till liv och det rejält. Gamla bryggerilokaler dammas av, nya byggs. Och ny spännande öl bryggs. Entusiastiska ölbloggare pratar om att...
– Thornbridge har varit ett av mina absoluta favoritbryggerier ända sedan jag för några år sedan upptäckte deras Jaipur IPA, säger Jessica Heidrich, bryggare av S:t Eriks och fortsätter: 



– Kunskapen och intresset kring öl har aldrig varit högre vilket tydligt märks bland våra gäster. Vi har länge planerat att brygga vårt eget öl men projektet har fått ta den tid som krävts då vi eftersträvat allra högsta kvalitet. F12 Lager är vårt första bidrag till den otroliga utvecklingen av öl som sker i idag, säger kocken Danyel Couyet som tillsammans med Melker Andersson äger och driver Grupp F12.