The Naked Grouse Het!

http://www.tastenote.se/media/reviews/photos/thumbnail/320x520c/58/62/6f/The-Naked-Grouse-Blended-Malt-500-48-1461093109.jpg
 
87 (1)
0
Skriv en tastenote
The_Naked_Grouse_Blended_Malt.jpg

Whisky

Distilleri
Undisclosed
Ursprungsland
Skottland
Whiskytyp
Blended Malt
Fattyp
Sherry
ABV (%)
40
Lagrade år
NAS

Vad besökare tyckte

1 tastenote

Poäng 
87
 
Registrera dig eller för att skriva en tastenote
(Updated: april 19, 2016)
Poäng 
 
87

Whisky

Tastenote titel
Hittade denna på systembolaget. Jag tyckte att flaskan såg riktigt najs ut och slog till. Det visade sig vara en stor överraskning för mig.
Beskrivning / Sammanfattning
Jag är fortfarande inte varm i kläderna när det gäller att recensera whisky men när jag köpte denna och började prova så blev jag väldigt överraskad. hade förväntat mig en inte alltför häftig upplevelse och köpte ju flaskan mest för att jag gillade designen.

Den doftar krämig bränd kola och ganska söt med lite russin i bakgrunden. Inte alls som jag hade förväntat mig.

Smaken är len och väldigt trevlig. Tarkad frukt är det som jag kommer på och lite apelsin. Jag tycker även att det smakar lite hasselnötter. Jag gillade verkligen denna i smaken. Otroligt lättdrucken whisky och helt klart en stor överraskning för mig.

Jättesvårt att sätta poäng men om man ska gå på lathunden så jag tycker den är utmärkt med stor personlighet så jag ger den 87 poäng.
Var denna recensionen till någon hjälp? 
ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se