Bloggarkivet

Här kan du läsa andras eller skapa din egen blogg i ämnet whisky.
Teckensnitts storlek: +

Månadens drams juli 2015

Månadens drams juli 2015

Äntligen kan vi presentera månadens drams för Juli.

Vi har varit lite sega under semestern och missat att uppdatera "månadens drams" och vi skyller det på semestern. Vädret har lämnat en hel del mer att önska denna sommar men vi har istället satsat på att vila upp oss rejält inför hösten som kommer att bli mycket intensiv. Vi kommer att besöka mässor, intervjua folk i branschen samt resa till Skotska ön Islay och mycket mer. Vi hoppas kunna stoppa in en och annan intervju med nyckelpersoner i branschen samt att vi vill jobba exyra hårt på att utöka antalet medlemmar på siten.

Som månadens drams har vi utsett den självklara Craigellachie som kom in i standardsortiment på Systembolaget under maj månad. VI tycker att den är så pass bra och väl värd en månadens most bang for the buck. Kolla exemplevis in Magnus Hillmans tastenote här.


Som månadens dram klev efter att flera av oss testat den en icke skotte fram och levererade på högsta nivå. Det var återigen den Indiska destillatet från Amrut som levererade en spännande nu tappning i sin Naarangi. Den är både kontroversiell och fantastisk på samma gång. Hade det varit i Skottland hade den inte fått kallas för whisky. In och läs Stefan PN:s noter samt vår egen Bennies noter här.

När vi sedan kom till Månadens Dream Dram så har det varit svårt att hitta en självklar vinnare. När vi så fick fatt i samples på den senaste av Lagavulins feis ile buteljer och festivalen 2015 så var det ingen tvekan om att denna skulle ta hem Månadens dream dram och vår allra finaste utmärkelse för juli 2015. Du hittar Rolands noter på denna länken 

The Box experience
Falkenberg bjöd på mässa med fredagsmys
 

Kommentarer

Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar
ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se